Dinsdag 1 maart was het zo ver, Big Bread Kitchen Ritchie is feestelijk geopend! Het team is vol enthousiaste van start gegaan aan de Torenstraat 28 in Heeswijk Dinther.

Nieuw nu ook in Heeswijk Dinther: Online bestellen.

Na alle voorbereidingen is het geweldig om nu eindelijk het eindresultaat te zien. Het interieur is aangepast naar de kenmerkende frisse Big Bread Kitchen uitstraling met visuals om van te watertanden. We hebben de zitplaatsen uitgebreid en hier kun je even ontspannen en genieten van 1 van de vele heerlijke Kitchenburgers, maaltijdsalades of een verkoelend ijsje.

De vestiging in Heeswijk Dinther is alweer de 27ste Big Bread Kitchen in Nederland. Big Bread Kitchen onderscheidt zich door het zeer uitgebreide assortiment. Naast het vertrouwde frietje met snacks hebben wij uitgebreide lunch en diner mogelijkheden. Natuurlijk hebben we ook verschillende Vega Burgers en de Big Bread Kids Box. Uiteraard allemaal bereid met de hoogste kwaliteit en verse ingrediënten.

Het team van Big Bread Kitchen “Ritchie” staat maar liefst 6 dagen in de week voor jou klaar, wij hopen je snel te mogen verwelkomen. Iedereen die bij de opening is geweest hartelijk dank voor jullie komst.