Wassenaar- 3 Augustus was het zo ver, Big Bread Kitchen ’t Haeventje is feestelijk geopend! Ellen is de nieuwe trotse eigenaar en gaat vol enthousiasme aan de slag aan de Oostdorperweg 37 in Wassenaar.

Nieuw nu ook in Wassenaar: Online bestellen.

“Ik heb zoveel zin om hier eindelijk aan de slag te gaan,” aldus Ellen. “Na alle voorbereidingen en plannen is het geweldig om nu eindelijk het eindresultaat te zien. Het interieur heeft de kenmerkende frisse Big Bread Kitchen uitstraling met visuals om van te watertanden. Ik ben ook blij met de zitplekken. Hier kan je even ontspannen en genieten van 1 van de vele heerlijke Kitchen burgers, maaltijdsalades of een verkoelend ijsje.”

De vestiging in Wassenaar is alweer de 26ste Big Bread Kitchen in Nederland. Big Bread Kitchen

onderscheidt zich door het zeer uitgebreide assortiment. Naast het vertrouwde frietje met snacks en verschillende complete maaltijden is er ook ruim Kitchen burger assortiment! Zoals de rijk belegde Big American Burger of de bekende huisgemaakte Big Bread Crispy Chicken. Natuurlijk hebben ze ook verschillende Vega Burgers en de Big Bread Kids Box. Uiteraard allemaal bereid met de hoogste kwaliteit verse ingrediënten.

“De kwaliteit van de producten en de eigen beproefde recepten, waren voor mij doorslaggevend om mij aan te sluiten bij Big Bread Kitchen,” vertelt eigenaresse Ellen terwijl ze ons een heerlijke lunch voorschotelt bestaande uit verschillende vers belegde broodjes. Enthousiast vervolgt ze: “Voordat de plannen rond waren, ben ik bij verschillende Big Bread Kitchen ondernemers langsgegaan. De passie waarmee zij spraken over lekker eten, was precies wat ik ook voelde. Ik kijk er dan ook heel erg naar uit om nu van te start te gaan!”

Het team waarmee Ellen samenwerkt, bestaat uit ervaren mensen die ze al lang kent. “We kunnen alleen nog wel wat versterking gebruiken,” geeft Ellen aan. “Om de hoge service te kunnen blijven bieden, zou het fijn zijn om wat extra hulp te hebben. Dus, bij deze gelijk een oproep: ben jij of ken jij iemand die op zoek is naar een smakelijke (bij)baan? Loop dan even bij ons binnen!”

Ook zo enthousiast geworden over het Big Bread Kitchen concept? Vraag dan vrijblijvend informatie aan via www.bigbreadkitchen.nl. Het team van Big Bread Kitchen gaat dan voor u opzoek naar een prachtige locatie in Nederland, ook is er de mogelijkheid om uw bestaande zaak om te toveren tot een Big Bread Kitchen!

Big Bread Kitchen ’t Haeventje
Oostdorperweg 37
2242 NE Wassenaar
Tel.: 06 88 81 59 99

Voor online bestellen in Wassenaar, producten bekijken en alle info: www.bigbreadwassenaar.nl

Foto onderschrift: Menukaart Big Bread Kitchen Wassenaar. (foto: DRD International)
Foto onderschrift: Wassenaar, Big Bread Kitchen nu ook in Wassenaar. (foto: De Wassenaarse krant)